четвер, 26 лютого 2009 19:15

Шведська принцеса одружується з власним тренером

Автор: фото: REUTERS/Bob Strong
  Кронпринцеса Вікторія та її наречений Деніел Вестлінґ після прес-конференції, на якій вони оголосили про свої заручини. Пара зустрічається сім років
Кронпринцеса Вікторія та її наречений Деніел Вестлінґ після прес-конференції, на якій вони оголосили про свої заручини. Пара зустрічається сім років

Шведська принцеса-спадкоємиця 31-річна Вікторія оголосила про заручини з власним фітнес-тренером Даніелем Вестлінґом, 35 років. Весілля відбудеться наступного літа.

Принцеса познайомилася з Даніелем 2002 року в спортивній залі. Вестлінґ володіє мережею елітних фітнес-клубів у Стокгольмі. Особисто тренує важливих клієнтів.

Вікторія довго приховувала свої стосунки з Вестлінґом. Чоловік також відмовлявся коментувати своє особисте життя. Якось він мало не потрапив під машину, тікаючи від журналістів. Ті вимагали подробиць його стосунків із принцесою.

2005 року в інтерв"ю Вікторія заявила:

— У Швеції люди одружуються з тими, кого люблять, незалежно від походження або професії. Це наша національна риса. У мене є коханий. Я вийду за нього заміж, не зважаючи на походження.

Вестлінґ у шлюбі отримає титул принца і герцога Вестерготландського. Вікторія стане королевою Швеції після свого батька — короля Карла Густава XVІ, який править з 1973 року. Подейкують, що саме через батьківське незадоволення пара тягне з одруженням. Мовляв, королю не подобалося, що Вестлінґ не вміє підтримувати бесіду і носить бейсболку. Однак нині конфлікту між чоловіками немає.

— За останні роки ми добре познайомилися з Даніелем, — каже 62-річний монарх. — Ми зрозуміли, що це добрий молодий чоловік, який багато працює і серйозно ставиться до життя.

У сусідній Норвегії кронпринц Хаакон 2001 року одружився з офіціанткою Метте-Маріт Хойбі. Вона — донька алкоголіка, самотужки виховувала дитину від торговця наркотиками. Принцеса Монако Стефанія вийшла заміж за свого охоронця Даніеля Дюкрюе вже після народження 1995 року їхніх двох дітей. Шлюб розпався, коли Дюкрюе піймали на зраді — він зустрічався з бельгійською "Міс Бюст".

У Швеції заручини принцеси Вікторії вважають гарною новиною.

— Ми думаємо, що це фантастика! — каже житель Стокгольма Йонас. — Однак було б ще краще, якби вона вийшла за аристократа. Якась магія втрачається через те, що він усього лише тренер із маленького селища. Лише трохи краще за простого фермера.

Зараз ви читаєте новину «Шведська принцеса одружується з власним тренером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути