Ексклюзиви
понеділок, 03 вересня 2007 16:43

Собака успадкував 12 мільйонів доларів

  Болонка Трабл стала головною спадкоємицею американської мільярдерки Леони Хелмслі. Коли собака помре, його поховають поряд із господинею
Болонка Трабл стала головною спадкоємицею американської мільярдерки Леони Хелмслі. Коли собака помре, його поховають поряд із господинею

Півтора тижні тому на 88-му році життя померла власниця однієї з найбільших готельних імперій у США мільярдерка Леона Хелмслі. За життя вона славилася неймовірною скупістю. Американська преса називала її "королевою дріб"язковості". 1992-го за ухиляння від сплати податків вона на 1,5 року потрапила до в"язниці.

Минулого тижня у  США оприлюднили заповіт Хелмслі. Найбільший спадок у $12 млн отримала її болонка Трабл, що в перекладі означає "біда". Другим спадкоємцем став брат померлої Елвін Розенталь. Йому дісталося $10 млн. Він також розпоряджатиметься грошовим фондом, із якого фінансуватимуть розкішне життя улюбленого песика покійної. Коли собака помре, його поховають поряд із хазяйкою.

Леона та її покійний чоловік Гаррі організували величезну бізнес-імперію. Вони були власниками найпрестижнішої нерухомості в Нью-Йорку, а також мережі готелів у різних регіонах США. Їхній компанії належить найвищий у місті хмарочос "Емпайр Стейт Білдінґ".

Леона має чотирьох онуків. Це діти її сина, який помер 1982-го. Двоє з них отримають по $5 млн, якщо відвідуватимуть могилу свого батька щонайменше раз на рік. Двом іншим не дісталося нічого. У заповіті зазначено, що вони знають, чому саме.

Леона Хелмслі не забула й про свого особистого водія. Йому вона подарувала $100 тис. Ще $3 млн залишила на утримання родинного мавзолею, де її поховали поряд із чоловіком Гаррі. Гроші, виручені від продажу будинку та іншого майна померлої, передадуть до благодійних фондів.

Зараз ви читаєте новину «Собака успадкував 12 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути