пʼятниця, 01 лютого 2008 15:07

Сильвестр Сталлоне зраджував своїх дружин

  Сильвестр Сталлоне з третьою дружиною Дженіфер Флавін. Актор зраджував їй із моделлю Енджі Еберхарт, але жінка вибачила йому
Сильвестр Сталлоне з третьою дружиною Дженіфер Флавін. Актор зраджував їй із моделлю Енджі Еберхарт, але жінка вибачила йому

Актор, 61-річний Сильвестр Сталлоне, розповів, що регулярно вживає гормональні препарати. Так він намагається зберегти гарну форму та виглядати молодшим.

— Не бачу в цьому нічого поганого, — міркує Сталлоне. Кілька місяців тому його затримали за контрабанду гормональних засобів. В аеропорту Сіднея в багажі зірки знайшли 48 ампул джинотропіна — препарату для нарощування м"язів, забороненого в Австралії. Сильвестрові загрожував штраф $90 тис. Та коли він визнав  провину, суд зменшив суму вп"ятеро.

Сталлоне, який має прізвисько Залізний Роккі, ніколи не скаржився на здоров"я. Хоча в дитинстві лікарі радили батькам віддати його до школи для розумово відсталих дітей. Через помилку акушерів актор народився з паралізованою лівою частиною обличчя. У нього й нині частково нерухомі щоки та губи й дещо скривлена усмішка.

— Я розумів, що з моїм дефектом у кіно робити нічого, — каже Сильвестр. Тому він перепробував багато професій. Працював вибивалою в нічному клубі та — одночасно — прибиральником кліток у зоопарку. Заробляв на життя грою в карти. Це часто закінчувалося бійками. Сталлоне мав за плечима тоді одну роль у кіно — знявся в порнофільмі "Ренді".

— Мене взяли через ідеальне тіло, — визнає актор. Режисери не хотіли його знімати, бо через паралізоване обличчя він незрозуміло розмовляв. Логопед порадив начитувати на магнітофон п"єси Шекспіра. Після цього Сталлоне почав писати сценарії. Шість його перших сценаріїв кіностудії відхилили. А за сьомий — про боксера Роккі Бальбоа — запропонували $350 тис. Сильвестр сказав, що продасть сценарій за $1, якщо сам гратиме головну роль. Після того продюсери дали акторові прізвисько "Слай" (з англійської — "хитрун").

— Через "Роккі" моє здоров"я стало міцнішим, — запевняє чоловік. — На зйомках я кинув курити, бо на боксерських тренуваннях бракувало дихання.

Ревнива дружина тільки заважає кар"єрі

Фільм "Роккі" приніс Сталлоне славу та прибутки. Його перший гонорар становив $23 тис. Та касові збори зробили його мільйонером. Він купив віллу в Санта-Моніці й переїхав туди з дружиною, адміністраторкою театру Сашою Чак, із якою побрався 1972-го. Невдовзі Сталлоне звабив співачку Шер. Через тиждень вона кинула актора, обізвавши його "нестерпним динозавром".

Дружина дала Залізному Роккі кілька ляпасів і подала на розлучення.

— Ревнива дружина тільки заважає кар"єрі, — виправдовується артист. За чотири місяці він побрався з молодшою на 17 років акторкою Бриджит Нільсен. При знайомстві пояснив їй, що любить високих пишногрудих білявок.

За шлюбним контрактом, Сталлоне мав виплачувати дружині щомісяця $100 тис., а за кожну шлюбну ніч доплачувати по $10 тис. Завагітнівши, Нільсен отримала б премію $5 млн.

Подружжя часто скандалило. Бриджит вимагала, щоб чоловік знімав її у своїх фільмах. Сталлоне відмовлявся від стрічки "Кобра", доки в неї не взяли Нільсен. Він скаржився, що дружина витрачає на косметику та одяг забагато грошей. Через півтора року подав на розлучення. Бриджит вимагала $20 млн компенсації, чоловік заплатив їй на $4 млн менше.

— Більше ніколи не одружуватимусь, — пообіцяв Сталлоне. — Шлюб — це гроші на вітер.

В актора з"явилося нове хобі — він зваблював моделей. Устиг закрутити короткі романи з Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Ліндою Євангелістою. 1990-го познайомився з Дженіфер Флавін, молодшою на 22 роки. Ще школяркою вона надіслала йому 50 листів з освіченням у коханні.

— Я вперше зустрів жінку, яка безкорисливо мене полюбила, — ділиться він. Та через шість років актор закрутив роман з іншою. Флавін втекла з будинку Сильвестра. Перед цим порізала ножицями всі його костюми.

Невдовзі Сталлоне вже святкував заручини з 24-річною моделлю Енджі Еберхарт. Він передумав одружуватися, коли вона замовила за його рахунок весільну сукню вартістю в $300 тис. Наступного дня подзвонив до Дженіфер та попросив у неї вибачення.

— Тільки з нею я був щасливий, — каже актор.

У Сильвестра та Дженіфер троє доньок — 11-річна Софі, 9-річна Сістін та 5-річна Скарлет.

Сталлоне за роль отримує $15 млн. Кілька років тому зайнявся бізнесом — створив компанію "Інстоун" із виробництва протеїнових коктейлів. Має власний журнал "Слай", сам пише в ньому статті про здоровий спосіб життя. Два роки тому опублікував книгу "Поради Слая: як схуднути, наростити м"язи, стати сильним духом та здійснити свої мрії".

1946, 6 липня — Сильвестр Сталлоне народився в Нью-Йорку в сім"ї перукарів, батько Франк — італійський емігрант, мати Шаклін — єврейка, бабуся Роза народилася в Одесі
1969 — працював вибивалою в клубі
1972 — одружився з адміністраторкою Сашою Чак; прожили разом чотири роки
1985 — побрався з акторкою Бриджит Нільсен
1990 — познайомився з моделлю Дженіфер Флавін; одружились через сім років
1996 — народилася донька Софі; за два роки — донька Сістін, 2004-го — Скарлет
2004 — створив компанію з виробництва протеїнових коктейлів
2006 — знявся в шостому фільмі про боксера Роккі
Знявся в 73 фільмах, статки сягають $120 млн

Зараз ви читаєте новину «Сильвестр Сталлоне зраджував своїх дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути