вівторок, 19 червня 2007 16:35

Род Стюарт утретє одружився

Автор: фото: REUTERS/Dario Pignatelli
  До весілля зі своєю третьою дружиною Пенні Ланкастер британський рок-музикант Род Стюарт зустрічався 10 років. Одразу після церемонії у замку XVII століття на узбережжі Лігурійського моря в Італії пара відправилася на яхту музиканта
До весілля зі своєю третьою дружиною Пенні Ланкастер британський рок-музикант Род Стюарт зустрічався 10 років. Одразу після церемонії у замку XVII століття на узбережжі Лігурійського моря в Італії пара відправилася на яхту музиканта

Ветеран британської рок-музики 62-річний Род Стюарт утретє відсвяткував весілля. Його дружиною стала Пенні Ланкастер — як і попередні жінки музиканта, колишня модель. Вона на 26 років молодша й на 7 см вища за свого чоловіка.

До замку XVII століття на узбережжі Лігурійського моря в Північній Італії наречена приїхала на 20 хв раніше. На ній було коротке біле сатинове плаття й туфлі на високих підборах. Згодом прибув молодий — у штанях в голубу смужку та білому жакеті. Після короткої церемонії молодята позували перед фотографами, а потім відправилися на яхту музиканта.

До одруження Род і Пенні зустрічалися майже 10 років. Зблизилися відразу після другого розлучення Стюарта. Два роки тому Ланкастер народила сина. Це вже сьома дитина рокера від різних жінок.

Серед гостей на весіллі були лише батьки Ланкастер і діти Стюарта. Не прилетів зі США тільки його 26-річний син Шон. Той був зі своєю 18-річною подругою. Через два дні після батькового весілля він запропонував дівчині вийти за нього.

— Постійно навколо мене крутилися дівчата, які зважали на мій статус, на мого батька, — каже Шон. — Їм подобалося, що в родині є гроші. Моїй нареченій це не потрібно, бо її батьки також багаті.

Род Стюарт починав кар"єру як професійний футболіст в одній із лондонських команд. Водночас займався музикою. У 1960 роках почав їздити в тури Європою. Нині він продовжує грати у старшій лізі в Палос Вердес (Каліфорнія). На концертах постійно кидає футбольні м"ячі в натовп. Футбол часто рятував музиканта від крайнощів бурхливого життя рокера.

— Він — найкращий співак рок-н-ролу серед усіх, кого я чув, — якось сказав про свого колегу 60-річний британський співак Елтон Джон. — А ще чудово виконує соул.

Зараз ви читаєте новину «Род Стюарт утретє одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути