Ексклюзиви
середа, 24 січня 2007 15:27

Роберт Піктон годував свиней убитими жінками

Ферму "Свинячий палац" 57-річний Роберт Піктон успадкував від свого батька. Однак веденням господарства не переймався. Чоловікові більше подобалося влаштовувати вечірки. На численні розваги запрошував повій із бідного кварталу Ванкувера. Останки шести з них поліція знайшла в його будинку 2002-го.

Розпиляні кістки, відрубані руки та ноги, жіночі голови в морозильнику — таке побачили правоохоронці на фермі. Він стріляв у своїх жертв, а потім згодовував їх свиням або ж подрібнював тіла на лісопилці. Після арешту вбивці сусідів попередили, що шинка, яку вони купували в Піктона, могла буди з домішками людського м"яса.

Поліція вважає, що маніяк почав убивати 1997 року. Тоді його затримали за жорстоке побиття повії. Однак із невідомих причин звільнили без покарання. Приблизно в той же час зникла перша з жінок, чиї останки знайшли на фермі.

Піктона спіймали випадково. Хтось із сусідів повідомив поліцію, що власник "Свинячого палацу" незаконно зберігає зброю. Під час обшуку один з офіцерів побачив документи жінки, яку розшукували кілька років. Речі своїх жертв убивця не викидав.

— Я сам вирив собі могилу через неакуратність. Я хотів убити 50 жінок. Не вистачило однієї для рівного рахунку, — казав він на допиті.

Водночас адвокат Піктона переконує в невинності клієнта. Попросив присяжних бути неупередженими та відкритими для інших версій убивств.

Судовий процес розпочався 23 січня і триватиме не менш як рік. Обвинувачення зібрало стільки доказів, що справу умовно розіб"ють на дві частини. Демонструвати знахідки слідства під час процесу суддя заборонив.

— Усе, як у дешевому фільмі жахів, — зауважив він на попередньому засіданні.

Якщо суд визнає Піктона винним, він проведе решту життя у в"язниці. Смертна кара в Канаді заборонена.

Зараз ви читаєте новину «Роберт Піктон годував свиней убитими жінками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути