Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 16:57

П"яний кувейтець погрожував підірвати готель

23-річний Мохамед із Кувейту 5 травня зайшов до ресторану готелю "Холідей Інн" у центрі Варшави. Потім піднявся на шостий поверх. У цей час троє бразильських підлітків ізраїльського походження збиралися вийти з приміщення. Один стояв у коридорі, двоє затрималися в номері. Кувейтець заштовхнув хлопця до кімнати й зачинився із заручниками, погрожуючи підірвати будівлю.

До готелю викликали агентів із відділу боротьби з тероризмом і піротехніків. Усіх гостей та працівників евакуювали. Поліцейські знешкодили зловмисника. Він був напідпитку. Жодних вибухових пристроїв у номері не виявили. В інших приміщеннях також не знайшли вибухівки.

— Це перший такий випадок за останні 10 років, — каже Марчін Шиндлер, речник коменданта столичної поліції. — Найімовірніше, злочин був скоєний під впливом алкоголю, а не на підставі етнічного конфлікту.

У вівторок затриманого допитали, щоб з"ясувати, чому він погрожував підірвати готель. За польськими законами, йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

— Зараз ми працюємо в нормальному режимі, — зазначає представниця готелю Кая Швиковська. — Такі випадки трапляються в усьому світі, тому наші клієнти з розумінням до цього поставилися. Після інциденту ніхто у спішному порядку не виселився.

Зараз ви читаєте новину «П"яний кувейтець погрожував підірвати готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути