Росіянин Аркадій Потапов привіз із литовського міста Клайпеда до Москви партію зіпсованої риби. Не помітив, що у його вантажівки "сканія" вийшов із ладу холодильник.
— Ніколи не брав таких великих партій, а це вирішив підзаробити, — розповідає 47-річний Аркадій. — Завжди віз 20–25 тонн, а це взяв удвічі більше.
Що морозилка не працює, водій помітив на кордоні. З-під дверей крапала смердюча вода.
— Коли відкрили вантаж, стало ясно, що далі їхати немає сенсу. Хотів скинути все на місці, але там немає де утилізувати 40 тонн гнилої риби. Тепер маю відшкодувати і вартість вантажу, і заплатити ресторанам за зрив доставки.
×
Коментарі