пʼятниця, 19 травня 2017 00:45

Принцеса відмовиться від титулу заради нареченого

Автор: REUTERS
  Процедуру зречення для принцеси Мако проведуть у червні. Тоді зможе планувати весілля. Імператор благословив онуку на шлюб
Процедуру зречення для принцеси Мако проведуть у червні. Тоді зможе планувати весілля. Імператор благословив онуку на шлюб

25-річна принцеса Мако, онучка імператора Японії, одружиться з колишнім однокурсником. Заради цього їй доведеться відмовитися від титулу та вийти зі складу імператорської родини. Закон забороняє японським правителям брати шлюб із простолюдинами.

Коханого Мако звати Кей Комура. Познайомилися в ресторані п'ять років тому. Потім разом училися в Міжнародному християнському університеті в Токіо. Увесь цей час зустрічалися. Стосунків не афішували.

Кей захоплюється лижним спортом. Грає на скрипці, любить куховарити. Навчається в аспірантурі. Паралельно працює в адвокатській компанії. Раніше керував сайтом тур­агентства "Принц моря".

Мако вже познайомила нареченого зі своєю родиною. Батьки схвалили вибір доньки.

Принцеса популярна у своїй країні. 2004-го її показали по телебаченню в шкільній формі. Після цього Мако стала кумиром японців. Дівчину зображували в коміксах, мультфільмах. Створили інтернет-банк з її світлинами.

— Ні про що не шкодую. Втрачу титул, але не свою місію. Зараз маю ще більше уваги, ніж завжди. А нам хочеться людського щастя, як і всім, — каже принцеса.

Зараз ви читаєте новину «Принцеса відмовиться від титулу заради нареченого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути