пʼятниця, 21 червня 2013 06:30

Президент Росії украв персня

Кажуть, що власник команди з американського футболу "Патріоти" зі штату Нова Англія — Роберт Крафт заявив, що Володимир Путін украв у нього персня переможця Суперкубка 2005-го.

Того ж року Крафт у складі групи американських бізнесменів поїхав на зустріч із російським президентом до Санкт-Петербурга. Похвалився своїм масивним перснем з діамантами вартістю $25 тис.

— Зняв каблучку і показав Путіну. Він одягнув її та сказав: "Нею і вбити можна". Я опустив руку, а він поклав прикрасу до кишені. Наступної миті троє хлопців із КДБ обступили президента, й вони пішли, — розповів минулого тижня мільярдер Крафт на прийомі в готелі Нью-Йорка.

Додає, незабаром йому зателефонували із зовнішньополітичного відомства США і переконливо попросили оголосити, що він подарував персня президентові Росії. Крафт так і вчинив.

Речник Путіна — Дмитро Пєсков стверджує, що це подарунок мільярдера і що прикрасу з 2005-го зберігають у бібліотеці Кремля разом з іншими презентами, зробленими на державному рівні.

— Дивно, що Крафт таке каже. Я стояв за 20 сантиметрів від нього та Путіна й бачив, як американець подарував йому цей трофей.

Представники "Патріотів" перепросили за власника:

— Це кумедна, анекдотична історія, яку любить переповідати Роберт. Йому подобається, що цей перстень зараз у Кремлі. Він поважає Росію і захоплюється Путіним як главою такої держави.

Зараз ви читаєте новину «Президент Росії украв персня ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути