понеділок, 21 квітня 2008 18:04

Після статті про Путіна газету закрили

Роботу щоденної газети "Московський кореспондент" тимчасово припинили. Тиждень тому у ній опублікували статтю про шлюб президента Росії 55-річного Володимира Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою, 24 роки.

— Я прийняв рішення припинити фінансування газети, — заявив Артем Артемов, директор "Національної медіакомпанії", яка фінансувала видання. — Це пов"язано з великими витратами, а також із розбіжностями з редакцією щодо концепції газети.

Артемов повідомив, що головний редактор "Московського кореспондента" Григорій Нехорошев звільнився. Останній наголосив, що закриття видання не пов"язане з публікацією про особисте життя президента Володимира Путіна.

— Ні про яке політичне підґрунтя припинення випуску газети не може бути й мови, — каже Артемов. — Це бізнес-історія у чистому вигляді.

"Національна медіакомпанія" належить колишньому депутату Держдуми від "Єдиної Росії", підприємцю Олександрові Лебедєву. За його словами, "Московський кореспондент" — збиткове видання з малим попитом. Він заявив, що відповідальність за надрукований матеріал нестимуть журналісти. Додав, що за матеріал про Путіна і Кабаєву редакція має вибачитися.

Спортсменка заперечує чутки й погрожує судом, якщо інформацію не спростують. Володимир Путін заперечує, що розлучився і збирається одружуватися.

— У цій історії немає й слова правди, — заявив президент Росії на прес-конференції під час зустрічі з італійським прем"єром Сильвіо Берлусконі. — Усі хочуть знати, як живуть політики. Та мають бути й певні межі. Це особисте життя і його потрібно поважати.

Зараз ви читаєте новину «Після статті про Путіна газету закрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути