Ексклюзиви
понеділок, 23 червня 2008 19:02

Після скандалу з Путіним газету знову відкрили

Російська газета "Московський кореспондент" поновила роботу. Видання закрили у квітні цього року після публікації статті про можливе одруження президента РФ Володимира Путіна з гімнасткою Аліною Кабаєвою.

У "Московському кореспонденті" написали, що колишній президент РФ Володимир Путін, 55 років, розлучився з 50-річною дружиною Людмилою, з якою мають двох доньок. Повідомлялося, що 15 червня в Константинівському палаці Петербурга Путін одружиться з гімнасткою і депутатом Держдуми 24-річною Аліною Кабаєвою.

Володимир Путін особисто спростовував чутки на прес-конференції. Він розкритикував журналістів, які "лізуть із грипозним носом і своїми еротичними фантазіями" у чуже життя.

За тиждень після публікації головний редактор "Московського кореспондента" звільнився, а видання закрили. Керівники холдингу "Національна медіакомпанія", в якій виходила газета, заявили, що вона приносила збитки й не користувалася попитом.

Однак днями власник холдингу, колишній депутат Держдуми та підприємець Олександр Лебедєв заявив, що "Москор" почне працювати:

— Це буде видання, присвячене виключно московським проблемам. Редакційна політика залишиться незмінною, але без таких проколів, як у квітні.

Газета виходитиме щотижня накладом 15 тис. екземплярів.

Зараз ви читаєте новину «Після скандалу з Путіним газету знову відкрили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути