Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 20:16

Перша леді Франції повернула стиль у політику (ФОТО)

Фотографії 40-річної Карли Бруні, дружини президента Франції Ніколя Саркозі, 53 роки, в понеділок були на першій сторінці головної газети Палестинської автономії "Аль-Кудс". Хоча зазвичай на цьому місці — кадри страждання палестинських біженців.

Поряд зі знімками з"явився захоплений опис наряду першої леді Франції, яка з чоловіком прилетіла до Ізраїлю в рамках державного візиту. Карла вийшла з президентського літака у сукні від "Прада" за $2500, сандаліях від Діор за $650 і сумочкою тієї ж марки за $1200.

Останніми місяцями за нарядами Бруні постійно слідкують експерти з питань моди.

— Бруні повернула стиль у велику політику після кількох десятиліть потворно одягнених французьких перших леді. Вона любить класику, але має сильну індивідуальність, тож класичний одяг її не знеособлює, — каже британський критик Анджела МакРоббі. — Чому жінки наших політиків не можуть виглядати хоча б наполовину так гарно, як Бруні?

Через наряди Сари Браун, дружини британського прем"єра ґордона Брауна, її називають "тиквочкою" або "ведмежатком".

Після державного візиту Саркозі до Великої Британії в березні більшість критиків говорили про бездоганний зовнішній вигляд його дружини. Коли Бруні представляли королеві Єлизаветі ІІ, перша леді Франції була з ніг до голови в одязі від Діор. Вона нагадувала Жаклін Кеннеді, колишню першу леді США: капелюшок-таблетка, сіре приталене пальто та шкіряні балетки. Бруні часто порівнюють із найстильнішими першими леді в історії.

Пізніше Карла зізналася, що під час британського візиту присвятила багато уваги своєму одягу:

— Я в жодному разі не могла розчарувати французьких жінок, найелегантніших у світі. А вони такі вимогливі.

Улюблені дизайнери Бруні — французи Ів Сен Лоран та Діор. Вона носить сорочки чоловічого крою, кашемірові джемпери з V-подібним вирізом, приталені жакети темно-синього, сірого, чорного, білого кольорів. В урочистих випадках зазвичай надягає червоні сукні.

У якості першої леді Бруні, італійка за походженням, перетворилася на уособлення французького шику — стриманого та елегантного. А в 1990-х роках вона віддавала перевагу розкішному та відвертому одягу. Карла, яка з 19 років почала працювати на подіумі, входила до двадцятки найвідоміших топ-моделей. Часто знімалася для журналів оголеною. Нещодавно одну з таких фотографій продали з аукціону за $91 тис.

Іноді й Бруні припускається помилок у стилі. Вона дуже засмутилася, коли дізналася, що в неї така ж каблучка, як і в попередньої дружини Саркозі Сесилії. Обом жінкам президент подарував ідентичні персні з рожевим діамантом у формі серця за $30 тис. У повсякденному житті Карла Бруні носить не дуже дорогі прикраси. Може навіть одягнути біжутерію.

Зараз ви читаєте новину «Перша леді Франції повернула стиль у політику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути