вівторок, 08 липня 2008 16:53

Пенсіонерка виграла 104 призи за рік

  Англійку Бетті Робб називають найфартовішою людиною країни за постійні перемоги в конкурсах та лотереях
Англійку Бетті Робб називають найфартовішою людиною країни за постійні перемоги в конкурсах та лотереях

68-річна Бетті Робб із британського міста Хейлзоуен 30 років бере участь у конкурсах та лотереях. За цей час вона виграла понад тисячу призів і заробила на цьому десятки мільйонів фунтів. Її називають найфартовішою людиною Великої Британії. Лише за останній рік її нагородили 104 призами.

Уперше Бетті взяла участь у конкурсі 1977 року. Тоді вона придумала найкраще рекламне гасло і виграла за це спортивні тренажери. Відтоді жінка постійно заповнює анкети для участі в розіграшах.

— Обожнюю щодня перевіряти свою пошту. Там обов"язково є повідомлення про черговий виграш, — розповідає Робб.

Бетті каже, що талан надихає її жити активно. У 50 років вона літала на повітряній кулі, а в 60 була штурманом в екстремальних гонках.

Чоловік Бетті, 61-річний Алекс, також любить конкурси, однак щастить лише його жінці. Алекс говорить, що це його не засмучує. Завдяки талану дружини родина побувала на найкращих курортах світу.

— 1980 року ми з чоловіком виграли подорож на сафарі в Кенію, але приз був на чотирьох, — згадує Бетті. — Оскільки нас було двоє, частину виграшу дали грошима. Вийшло 2,5 тисячі фунтів (приблизно 25 тисяч гривень). Ми могли витратити ці гроші, куди захочемо. Тому після Африки полетіли до Нью-Йорка і чудово провели там час. Грошей вистачило ще й на тиждень на острові Крит.

За рік пенсіонерка виграла подорож у п"ятизірковий готель на португальському острові Мадейра. Коли повернулася, на неї чекав новий виграш — два крісла, столик і телевізор. Пізніше отримала ще й автомобіль "форд".

Бетті каже, що грати вже не так цікаво — мовляв, конкурси стали легкими.

— Раніше треба було вигадувати рекламні гасла, — згадує. — Нині усе перетворилося на звичайну лотерею. Просять лише вказувати адресу, аби потім закидати рекламою.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка виграла 104 призи за рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути