середа, 30 січня 2013 06:45

Няня годувала немовля снодійним і пила горілку

Російські правоохоронці розслідують скандальне відео про няню, яка розпивала в присутності 7-місячної дитини алкоголь, лаялася, а ввечері годувала малюка снодійним. Випадок стався минулого тижня в місті Орськ.

— Ух сука. Давай кашу їсти. Кажу, їсти давай. Їж, ти ж ще не спробував. Починаєш тут. Будеш тільки снодійне жерти чи як? — кричить до дитини короткострижена жінка в сукні з глибоким декольте.

Намагається нагодувати малого, що лежить на дивані. Через кожні кілька слів лається. Далі дістає з-під подушки пляшку горілки. Відкорковує, наливає у склянку. Пляшку ховає на місце. Випивши, закушує.

Батьки кажуть, що няню знайшли за оголошенням у газеті. Та писала, що має досвід роботи вихователем 11 років і педагогічну освіту.

— Вона прийшла. Ми поспілкувалися. На вигляд порядна жінка. Розповіла, що працювала в багатих сім'ях. Домовилися платити по 700-1000 рублів (186-266 грн. — "ГПУ") на день, — розповідає матір дитини.

Батьки запідозрили недобре, коли син, за їхніми словами, почав дивно поводитися. Тоді встановили на шафі відеокамеру. Згодом відео виклали в інтернеті.

— Це шок. Ми не спали цілу ніч. Дружина валеріанки напилася. Не передати словами. Тепер із дитиною сидить дружина нашого співробітника. Хороша дівчина, — розповідає Дмитро.

Каже, що раніше за дитиною дивилася теща. Однак мала терміново поїхати.

— Якщо й ризикнемо користуватися послугами няньки, братимемо довідки, щоб знати, що людина дійсно педагог, — каже.

Експертиза з'ясовує, яке снодійне давала дитині няня.

Зараз ви читаєте новину «Няня годувала немовля снодійним і пила горілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути