вівторок, 14 червня 2016 07:50

Найменша пара світу має салон краси

Автор: ФОТО з сайта www.dailymail.co.uk
  Бразилець 30-річний Пауло Габріель да Сілва Баррос цілує наречену Катюцю Хосіно, 26 років. Пара живе окремо. Кілька разів на тиждень мати Катюці допомагає по господарству
Бразилець 30-річний Пауло Габріель да Сілва Баррос цілує наречену Катюцю Хосіно, 26 років. Пара живе окремо. Кілька разів на тиждень мати Катюці допомагає по господарству

Найменша пара ­світу 30-річний ­Пауло ­Га­бріель да ­Сілва ­Баррос і Катюця ­Хосіно, 26 років, подали заявку до Книги рекордів Гіннеса. Чоловік має зріст 88 см, жінка — 89 см. Живуть у Бра­зилії.

Пара познайомилася 10 років тому в інтернет-групі для карликів.

— Я закохався в неї з першого погляду, — розповідає помічник юриста Пауло. — Та це не було взаємно. Заблокувала мене. Казала, надто грубо чіпляюся. А я хотів бути милим.

За півтора року Катюця розблокувала Габріеля.

— Одразу написав їй. А за два місяці поїхав знайомитися. Сказала, що одягнений як придурок. Відтоді дослухаюся до її порад.

Катюця має салон краси. Обладнання зроблене під її зріст. Пауло водить авто для карликів. Балотується в мери свого міста Ітапева.

— Живемо, як інші пари, — каже Катюця. — Трохи сваримося, але це нормально. У світі нам більш-менш комфортно. Важко біля банкоматів, у громадських туалетах, барах із високими стільцями. Мені важко відкривати двері-вікна. Не дістаю до верху пральної машинки. Не вдалося зробити мийку й раковину у ванній під мій зріст. Щодня на нас тицяють і сміються. Це нормально. Ми звикли. Все одно від цього нікуди не подінешся.

Пара шукає лікаря для Катюці на період вагітності. Та від материнства її відговорюють. Мовляв, плід жінка не виносить.

— Хочемо будинок, собаку й бути щасливими, — продовжує Катюця. — У нас буде гарне весілля. Зі священиком і білою сукнею. Як не матимемо дітей — нічого страшного. Все одно ми є одне в одного. Небагато карликів можуть таким похвалитися.

Зараз ви читаєте новину «Найменша пара світу має салон краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути