понеділок, 03 вересня 2007 17:38

На поминки принцеси Діани запросили сестер її коханця

Автор: фото: REUTER/Lewis Whyld
  Сестра друга принцеси Діани Доді Каміла Аль-Файєд та чоловік співака Елтона Джона Девід Фурніш на поминках принцеси Діани в королівській каплиці Лондона. Камілу та її сестру Ясмін уперше запросили на поминки, щоб залагодити конфлікт між сімейством Аль-Фай
Сестра друга принцеси Діани Доді Каміла Аль-Файєд та чоловік співака Елтона Джона Девід Фурніш на поминках принцеси Діани в королівській каплиці Лондона. Камілу та її сестру Ясмін уперше запросили на поминки, щоб залагодити конфлікт між сімейством Аль-Фай

31 серпня в Лондоні поминали принцесу Уельську Діану, яка загинула 10 років тому в Парижі. Лімузин, у якому Діана їхала зі своїм другом Доді Аль-Файєдом, розбився в тунелі під площею Альма. Принцесі було 36 років.

Поминальна служба пройшла в Лондоні, в королівській каплиці. Від імені родини виступив принц Гаррі, 22 роки. Його слухали члени сім"ї та 500 гостей. Була присутня королева Великої Британії Єлизавета ІІ, 81 рік, і колишній чоловік Діани, батько принців Гаррі та Вільяма, 58-річний принц Чарльз. Він розлучився з принцесою за рік до аварії. Його нинішня дружина Каміла Паркер-Боулз, 60 років, на поминки не прийшла.

На церемонії були близькі друзі Діани, співаки Елтон Джон, Кліфф Річардс, Брайан Адамс. Коли принцеса загинула, Елтон Джон присвятив їй пісню "Свічка на вітрі". Композиція стала хітом. Відтоді Джон не виконував її на концертах.

Доді Аль-Файєд, який загинув із Діаною, — син Мухамеда Аль-Файєда, впливового британського бізнесмена. Він — власник найвідомішого лондонського універмагу "Херродс". Коли Діана та Доді загинули, мільярдер звинуватив у їхній смерті королівську родину. Мовляв, принцеса хотіла побратися з його сином. А цього британська монархія не могла допустити.

Принци Гаррі та Вільям вирішили припинити ворожнечу між королівською родиною та Аль-Файєдами. На поминки запросили доньок мільярдера, 25-річну Ясмін і Камілу, 21 рік. Ясмін від запрошення відмовилася. А Каміла прийшла з Елтоном Джоном і його чоловіком Девідом Фурнішем. Останнім часом її називають найбагатшою нареченою Британії. Кажуть, Каміла мала роман із принцом Вільямом.

Зараз ви читаєте новину «На поминки принцеси Діани запросили сестер її коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути