четвер, 03 липня 2008 19:31

"Міс Всесвіт" отримає корону за 120 тисяч доларів

Автор: фото: reuters
  ”Міс Всесвіт-2007” японка 21-річна Рійо Морі позує перед цьогорічними претендентками на корону найкрасивішої. П’ята справа наліво, поміж міс Малайзії та Південної Африки — українка Елеонора Масалаб
”Міс Всесвіт-2007” японка 21-річна Рійо Морі позує перед цьогорічними претендентками на корону найкрасивішої. П’ята справа наліво, поміж міс Малайзії та Південної Африки — українка Елеонора Масалаб

Змагання за титул найкрасивішої жінки Всесвіту третій тиждень триває у В"єтнамі. Фінал відбудеться 14 липня в курортному місті Н"ячанг. Учасники прибули із 80 країн. Україну на конкурсі представляє харків"янка Елеонора Масалаб, 19 років. У лютому вона стала "Міс Україна-2008".

Кожні три дні дівчата під посиленою охороною переїжджають до іншого міста. Поки що вони беруть участь у неформальних змаганнях. Наприклад, "Міс Бікіні" оголосили мексиканку Елізу Нагеру, 21 рік. Однак для фінальної перемоги цей титул значення не матиме.

Фінал змагання вестиме американський шоумен Джеррі Спрінґер та співачка Мел Бі — колишня учасниця гурту "Спайс Гьорлз". За традицією, конкурсантки покажуть себе в національних та вечірніх костюмах і в бікіні. Окрім цього, візьмуть участь в інтелектуальному конкурсі: претендентки самі обиратимуть члена журі, який задасть їм кілька запитань.

"Міс Всесвіт" отримає корону з діамантами за $120 тис. і ще $3 тис. у подарунок. Потім вона має рік присвятити благодійності. Не можна виходити заміж або вагітніти.

На переможницю нині закладаються букмекерські контори. Фаворитками вважають представниць Венесуели, Пуерто Рико та США. Учасниці з цих країн найчастіше перемагали на конкурсі в минулому.

Елеонора Масалаб вважає, що в неї також непогані шанси:

— Для офіційної фотосесії зробили "в"єтнамський" макіяж, який мені пасував. Моя поява в бікіні викликала ажіотаж. Робили багато компліментів фігурі. Також мені симпатизують місцеві фотографи. Учора мої фото надрукували на обкладинці однієї місцевої газети.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Всесвіт" отримає корону за 120 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути