пʼятниця, 10 лютого 2017 00:20

Мільярдер просить Путіна повернути вкрадену прикрасу

Американський мільярдер Роберт Крафт просить Дональда Трампа допомогти повернути вкрадений Володимиром Путіним перстень.

Крафт є власником футбольної команди "Нью Інгленд Петріотс". Золоту прикрасу з діамантами вручають за перемогу в турнірі.

2005 року Крафт разом з іншими бізнесменами був у російському Санкт-Петербурзі. Вирішив похвалитися винагородою. Показав масивний перстень зі 124 діамантами Путіну. Російський президент був вражений. Мовляв, таким перснем і вбити можна. Тоді недбало поклав кільце до кишені та пішов геть у супроводі трьох КДБшників. Прикрасу Крафтові не повернули.

Мільярдер поскаржився на інцидент у Білий дім. Однак там його попросили поводитися дипломатично. Натякнули, краще оголосити прикрасу подарунком, щоб уникнути міжнародного скандалу.

— Слова пана Крафта звучать дивно. Я стояв у 20 сантимет­рах від нього й пана Путіна. І бачив, і чув, що Роберт подарував йому перстень, — говорить прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.

Прикрасу передали в музей Кремля, додав Пєсков. Якщо Крафт хоче, йому можуть запропонувати компенсацію.

Днями Крафт знову заявив, що сумує за своїм перснем. Адже має до нього сильну емоційну прив'язаність. В обмін на улюблену прикрасу він готовий замовити нову з ім'ям Путіна. У справі повернення персня бізнесмен розраховує на допомогу свого друга Дональда Трампа, який тепер став президентом США.

— Я готовий зробити ще одне кільце й вигравіювати на ньому ім'я Путіна. Можливо, нам вдасться вмовити нового президента привезти йому перстень, коли вони зустрінуться, — каже Роберт Крафт.

Команда Крафта вигравала турнір ще чотири рази. Така прикраса коштує $25 тис. Але колекціонери пропонують учетверо дорожче.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер просить Путіна повернути вкрадену прикрасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути