пʼятниця, 17 лютого 2017 00:05

Мільйон фунтів зіпсував життя дівчині

Автор: ФОТО З САЙТА www.dailymail.co.uk
  Джейн Парк тримає сувенірний чек на мільйон від лотереї ”Кемелот” чотири роки тому. Каже, зараз від виграшу майже нічого не залишилося
Джейн Парк тримає сувенірний чек на мільйон від лотереї ”Кемелот” чотири роки тому. Каже, зараз від виграшу майже нічого не залишилося

Британка 21-річна Джейн Парк подала до суду на лотерею "Кемелот". Чотири роки тому виграла 1 млн фунтів — 35 млн грн. Каже, ці гроші зіпсували їй життя. Вимагає компенсації 2 млн фунтів і збільшити вік, з якого можна купувати лотерейні квитки.

— Мені було всього 17, — розповідає Джейн. — Я купила свій перший у житті лотерейний квиток. Одразу зірвала джек-пот. Це був злий жарт долі.

Перші 4,5 тис. фунтів витратила на збільшення грудей. П'яною сфотографувалася голою. Знімок виклала в соціальній мережі. Записалася до одного з найдорожчих пластичних хірургів Британії. Збільшила губи та зробила уколи ботоксу. Замовила джип "Рейндж Ровер" з індивідуальним дизайном. За рік тричі їздила відпочивати в Іспанію, США і на Мальдіви. Придбала шубу та шапку з елітного хутра.

— Я не витрачала гроші мудро, — продовжує. — Купила два будинки й хотіла займатися елітною нерухомістю. Але не розбиралася в цьому. Доки ровесниці здобували освіту, я взагалі не думала про майбутнє. Зараз найбільша моя проблема — чоловіки. Усі хочуть грошей. Останнього хлопця я возила на Ібіцу на вечірку. Там він відмовився одягати футболку з моєю фотографією. Думаю, хотів загравати до когось.

Джейн влаштувалася продавщицею в магазин. Але чоловіки все одно знають, що в неї є гроші.

— Я маю гори дорогих речей, та моє життя порожнє. Воно було б удесятеро краще без цього мільйона. Я росла звичайною дитиною. Гроші мене зіпсували. Мені досі здається, що заслуговую бути багатою та знаменитою без жодних зусиль.

У лотереї кажуть, готові судитися.

— Уперше хтось хоче перекласти відповідальність за своє життя на нашу компанію, — каже юрист Вернон Кестон з Единбурга. — Ми не стежимо, що роблять переможці з грішми. Хтось їх відкладає. Хтось вкладає у бізнес. Але більшість спускають за два-три роки. З цим нічого не вдієш. Максимум, що ми можемо зробити — вручати підручник із фінансової грамотності разом із чеком. Ці історії банкрутств відомі. Але люди все одно купують лотерейні квитки.

Зараз ви читаєте новину «Мільйон фунтів зіпсував життя дівчині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути