Ексклюзиви
четвер, 13 листопада 2008 20:37

Матір не каратимуть за вбивство доньки

47-річну Лі Даохун не саджатимуть до в"язниці за вбивство 20-річної доньки. Жителька провінції Цзянсу отруїла та задушила свою розумово відсталу дитину. Жінка хвилювалася, що з часом не зможе доглядати за нею.

Сяо Фей хворіла на церебральний параліч. Мати відвезла її до Пекіна. У готельному номері дала дівчині 200 пігулок снодійного. Коли Сяо знепритомніла, Лі задушила її подушкою.

Справу розглядали в суді. Сяо Чжі, старша донька Лі, розповіла, що мати доглядала за Фей цілодобово. Адже хвора не могла навіть самостійно сходити в туалет. Через постійні навантаження в Лі Даохун розвинулася гіпотонія. Сусіди затриманої написали до суду листа. Вони просили помилувати жінку.

Суд приговорив Лі Даохун до трьох років ув"язнення умовно. Вирок почне діяти за п"ять років. Якщо за цей час китаянка не притягатиметься до кримінальної відповідальності, рішення скасують.

— На суд сильно вплинуло те, що жінка всі сили та кошти витрачала на свою хвору доньку. На злочин мати пішла через сильне психологічне навантаження, — коментує вирок один із суддів. — Родина потребувала не лише фінансової підтримки, але й психологічної.

Зараз ви читаєте новину «Матір не каратимуть за вбивство доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути