Ексклюзиви
понеділок, 10 грудня 2007 18:05

Люди з незвичними іменами зустрілися в Іспанії

Мешканці району Кандмахал у Індії мають незвичайні імена та прізвища. Наприклад, Два Кілограми Рису, Срібний Долар або Я Люблю Картоплю.

Вони були серед багатьох, хто минулого тижня приїхав до іспанського селища Уерта-дель-Рей у провінції Бурґос на перший Міжнародний з"їзд людей із незвичайними іменами.

Найдовше у світі ім"я, що складається з 1478 літер, має індієць на прізвище Брахматра. Воно містить кілька назв історичних місць, імена відомих дипломатів, теологів, учених та інших визначних людей. Щоб його прочитати, необхідно 10 хв.

Американський психолог Джон Трейн підготував книгу, де зібрав найбезглуздіші імена, які мають американські діти. Наприклад, родина Май із Нового Орлеана назвала своїх дочок Му, Ву та Гу. А подружжя Джексонів із Чикаго нарекла своїх — Менінгітом, Ларингітом, Апендицитом, Перитонітом і Тонзилітом.

Екзотичні імена полюбляють і в Латинській Америці. Влада Еквадору навіть заборонила реєструвати дітей із незвичними або образливими. Проте серед еквадорців можна зустріти Суперміцного Цемента, Спортивну Кавалькаду, Важку Футбольну Перемогу, Лапу Курчати та Міжнародний Конфлікт.

У Росії в підмосковному місті Корольово живе дівчинка на ім"я Віагра. Її батьки Микола та Анастасія пояснюють, що назвали так доньку з трьох причин. Перша — краса та оригінальність імені, друга — дівчинка народилася завдяки однойменному препарату і третьою причиною стала любов подружжя до групи "ВІА Гра".

В Україні серед дітей, яких зареєстрували минулого року, можна зустріти — Одісея, Мелодію, Графіеліта, Аттилла, Космоса, Лимона, Принцесу, Царицю, Черешню й Таймера.

Зараз ви читаєте новину «Люди з незвичними іменами зустрілися в Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути