четвер, 23 жовтня 2008 20:32

Кобила застряла в дуплі

  Кобила Грейс шукала їжу в дуплі дерева й застряла
Кобила Грейс шукала їжу в дуплі дерева й застряла

Головою в дуплі застряла кобила в американському штаті Західна Вірджинія. Тварина шукала їжу в стовбурі дерева на узбіччі поля і занурилася глибоко в дупло. Назад вибратися без сторонньої допомоги не могла.

Фермер Джейсон Херчбергер, який живе неподалік поля, почув дивні стогони. Чоловік пішов на звук. Побачив тварину в пастці. Він впізнав сусідську кобилу Грейс. Визволив її за допомоги пилки.

У кобили виявилася зламана щелепа та багато подряпин на морді. Однак ветеринари кажуть, що ушкодження незначні. Щелепа загоїться за місяць. Тоді тварина зможе самостійно їсти. Поки що її годують рідкою їжею крізь трубку.

У столиці Аргентини Буенос-Айресі грабіжник застряв у димарі. Він утікав від поліції. Переховувався на даху двоповерхового будинку. Потім вирішив злізти через димар. Однак повис у ньому вниз головою. Таким чином провів 2 год. Аби визволити його, рятувальникам довелося розбирати трубу. Коли злодія дістали, він стогнав і обіцяв ніколи більше не красти.

Зараз ви читаєте новину «Кобила застряла в дуплі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути