вівторок, 17 квітня 2007 17:51

Карл Докінгс освідчився дівчині через чотири хвилини знайомства

36-річний британець Карл Докінгс із міста Ньюпорт грав у карти по Інтернету і познайомився із 26-річною американкою на ім"я Даніелла з міста Чикаго. Кілька місяців вони спілкувалися в мережі, а потім нарешті зустрілися.

Через чотири хвилини справжнього знайомства Карл запропонував жінці вийти за нього заміж. Вона одразу погодилася.

— Я завжди любив карти, — розповідає Карл про свою зустріч із Даніеллою. — Часто проводжу вечори за грою в Інтернеті. Після важкого робочого дня це розслабляє. Моїм першим суперником тоді виявилася якась Даніелла.

Чоловік із жінкою, за їхніми словами, закохалися одне в одного миттєво. Під час розмови встигли відчути взаємний потяг. Обоє дуже хвилювалися, коли вирішили обмінятися фотографіями.

— Даніелла першою прислала мені свій знімок, — згадує Карл. — Коли я його побачив, стало страшно відсилати своє зображення.

Освідчився Докінгс у Чикаго, коли приїхав на першу зустріч із жінкою. По дорозі з аеропорту він став на коліно перед нею і сказав заповітні слова. Одружилася пара через чотири місяці. Тепер живуть у Великій Британії. Даніелла переселилася зі США до рідного міста чоловіка. Нещодавно у них народилася донька Ізабелла.

Зараз ви читаєте новину «Карл Докінгс освідчився дівчині через чотири хвилини знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути