Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 17:55

Інвалідам знайдуть сексуальних партнерів

Швейцарська благодійна група "За сексуальну інвалідність", що існує в Базелі, заявила про пошук людей, які погодилися б займатися сексом з інвалідами.

На сьогоднішній день група вже допомагає хворим еротичним масажем. Тепер члени організації планують забезпечити інвалідів повноцінним сексом. Вони також збираються задовольняти бажання інвалідів-гомосексуалістів.

— Цю проблему слід було вирішити вже давно. Це велике табу в нашому суспільстві. Займатися сексом — така ж людська потреба, як пиття та їжа. Ми маємо вибороти для інвалідів право кохатися, — каже керівник групи Айха Земп.

Нині група вже знайшла дев"ятьох кандидатів. Вони згодні займатися сексом за $130 на годину. Серед добровольців чотири чоловіки, з яких два — геї. Айха Земп не вважає їхні послуги проституцією.

— Велика різниця між нашими асистентами і повіями полягає в тому, що асистенти демонструють ніжність, їм важливо розуміти хворого, а не просто швидко заробити гроші, — каже вона.

Зараз ви читаєте новину «Інвалідам знайдуть сексуальних партнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути