Ексклюзиви
неділя, 26 серпня 2007 15:41

Індійських собак пропонували на суп корейцям

У столиці Індії Делі одна з найбільших проблем — бродячі собаки. Їх тут близько 300 тис. Три роки тому муніципалітет столиці почав їх стерилізувати, але від цього собак не поменшало.

Зараз у мерії розробляють новий план. Один із депутатів міської ради запропонував відправляти собак до Південної Кореї. Суп із собачатини — дуже популярна страва серед корейців. Особливо багато його з"їдають протягом національного свята трьох "собачих днів" улітку. Вважається, що це допомагає стати витривалішим і мужнішим.

Однак індійський депутат не врахував, що корейці їдять лише собак особливої породи, яких спеціально вирощують на забій. Пропозиція з"їсти бродячу собаку вважається у представників цієї нації великою образою.

Тому в столичній мерії серйозно розглянули інші пропозиції. Наприклад, вивозити псів за місто або ночами колоти їм снодійне, щоб вони спали цілий день.

Захисники прав тварин теж погоджуються, що бродячі собаки є великою проблемою. Минулого року від укусів скажених тварин загинуло двісті людей.

Зараз ви читаєте новину «Індійських собак пропонували на суп корейцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути