Ексклюзиви
четвер, 24 вересня 2009 19:33

Годинник Лукашенка коштує сім його зарплат

Автор: фото з сайту www.newsru.com
  Годинник за 17 тисяч доларів на руці президента Білорусі Олександра Лукашенка сфотографували під час його візиту до Литви
Годинник за 17 тисяч доларів на руці президента Білорусі Олександра Лукашенка сфотографували під час його візиту до Литви

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, 55 років, носить швейцарський годинник марки "Патек Філіпп" вартістю $17 тис. (136 тис. грн). Це — сім його місячних зарплат. За даними британської консалтингової компанії "Хей Ґруп", білоруський лідер щомісяця отримує $2300.

 Журналісти сфотографували Лукашенка під час його візиту до Литви 16 вересня. Фото розмістили в Інтернеті. За кілька днів користувачі мережі встановили марку годинника та його вартість.

Годинники цієї фірми носять мер Москви Юрій Лужков та російський прем"єр-міністр Володимир Путін. На руці останнього журналісти помічали принаймні дві моделі: одна з корпусом із білого золота вартістю $60 тис, а друга — "Патек Філіпп Калатрава" за $18 тис.

Президент США Барак Обама має китайського годинника за $200. На початку передвиборної кампанії в нього був швейцарський за $1500, але йому порадили носити демократичнішу модель.

Білл Клінтон, коли був президентом США, під час офіційних заходів також одягав годинник "Таймекс Тріатлон" вартістю близько $50.

Зараз ви читаєте новину «Годинник Лукашенка коштує сім його зарплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути