середа, 14 листопада 2007 16:57

Донда Вест померла після пластичної операції

  Донда Вест протягом 31 року працювала викладачем у різних навчальних закладах. Чотири роки тому звільнилася і стала менеджером сина. Кенні присвятив матері всі свої музичні альбоми
Донда Вест протягом 31 року працювала викладачем у різних навчальних закладах. Чотири роки тому звільнилася і стала менеджером сина. Кенні присвятив матері всі свої музичні альбоми

31-річний американський репер Кенні Вест був у Лондоні, коли дізнався, що його мати, 58-річна Донда Вест, померла від ускладнень після пластичної операції.

У суботу ввечері жінку привезли до однієї з клінік Лос-Анджелеса. У неї були проблеми з диханням. Зрештою серце не витримало, хоч лікарі й надали необхідну допомогу.

Кілька днів тому Донді Вест зробили пластичну операцію. Найімовірніше, її проблеми з серцем були викликані подальшими ускладненнями. Пластичний хірург із Беверлі Хілз Андре Абулян розповів, що Донда зверталася до нього ще влітку. Тоді він оглянув її й відрадив від операції.

— Я завжди чесно розповідаю жінкам, яким за 40 років, про ускладнення, які операція може викликати для серця, — каже лікар.

Два тижні тому жінка знову прийшла до Абуляна, однак він відмовився робити операцію. Де її оперували, нині невідомо.

Донда Вест 31 рік викладала в різних навчальних закладах, мала докторський ступінь. Вона очолювала кафедру англійської мови в Чиказькому університеті. Чотири роки тому звільнилася і стала менеджером сина.

Кенні часто підкреслював, що вони з матір"ю дуже близькі. Донда сама виховувала його. Вона була категорично проти, коли він юнаком покинув навчання. Однак підтримала його в усьому іншому. Репер присвятив матері всі свої альбоми.

Торік у США зробили 11,5 млн пластичних операцій. Найбільше — зі збільшення грудей. Це одна з найдорожчих операцій, коштує до $6 тис. Водночас вона є однією з найнебезпечніших — майже 15% проходять із ускладненнями.

Зараз ви читаєте новину «Донда Вест померла після пластичної операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути