Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2007 18:26

Чоловіка вбили за збиту дитину

Американець Девід Моралес, 40 років, їхав разом із другом містом Остін, штат Техас. Друг Віктор, чиє прізвище невідоме, був за кермом. Девід — на пасажирському сидінні.

Автомобіль повертав до підземної парковки біля дому Моралеса. Віктор зачепив бортом хлопчика 3–4 років. Малий грався неподалік і вибіг прямо під колеса. Віктор виліз із машини, щоби допомогти хлопчикові. Коли він підійшов до дитини, його оточили кілька чоловіків. Вони почали бити водія автомобіля і кричати, що він — убивця. Моралес спробував захистити друга. Тим часом прибула швидка допомога і забрала малого. Лікар сказав, що його життю нічого не загрожує.

Однак це не заспокоїло чоловіків. Їх було не менш як десять, вони продовжили бити Віктора. Коли той вирвався і втік, взялись за Моралеса.

Через 20 хв. після інциденту в двері його сестри Маргарет подзвонили. Їй повідомили, що брат лежить неподалік од будинку. Він побитий, кашляє кров"ю.

Маргарет разом із матір"ю побігла до брата. Однак поліція, яка тільки-но прибула на місце, не пустила їх. Моралеса забрали до шпиталю, де він помер від внутрішньої кровотечі.

Він був художником і, за словами сестри, дуже любив дітей. "Я хочу одного: щоб цих людей упіймали. Щоб вони відчули такий самий біль, як і мій брат", — каже Маргарет.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка вбили за збиту дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути