четвер, 10 травня 2007 18:11

Бредік розорився через неправильний діагноз

62-річний британець Джон Бредік із міста Корнуолл два роки тому дізнався, що хворий на рак підшлункової залози. Жити йому залишилося не більш як рік, запевнив лікар. Цей час чоловік вирішив провести собі на втіху.

Бредік звільнився з роботи, перестав погашати кредит за будинок, продав та роздарував усе своє майно. Теплий одяг заніс до товариства Червоного хреста, бо не сподівався дожити до наступної зими. Чоловік витрачав гроші на дорогі ресторани й вечірки — дозволяв усе, в чому раніше обмежував себе.

Зрештою, за рік у британця не залишилося майже нічого, окрім чорного костюма, білої сорочки і червоної краватки. Їх він приготував для поховання.

Однак після нового обстеження виявилося, що першого разу лікар помилився — раку ніколи не було.

Чоловік ужахнувся: до смерті потрібно ще зачекати, але жити вже немає за що. Тепер він подає до суду позов проти лікарні. Сподівається отримати хоч якісь гроші, щоб розрахуватися з боргами.

— Коли тобі кажуть, що жити залишилося зовсім мало, ти просто насолоджуєшся останніми днями, — каже Бредік. — Я радий, що отримав своєрідний другий шанс, але ж гроші закінчилися. Звичайно, це моя провина, я сам їх витратив. Проте лікарня має компенсувати мені за неправильний діагноз.

Зараз ви читаєте новину «Бредік розорився через неправильний діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути