понеділок, 05 березня 2007 15:39

Батьки Джорджа Клуні вдруге одружилися

Автор: фото: REUTERS/Lucy Pemoni
  Нік та Нора Клуні тримаються за руки під час церемонії повторного одруження на фестивалі ”Повернемо романтику” в місті Гонолулу, столиці Гавайських островів. Так батьки американського кіноактора Джорджа Клуні відсвяткували 45-ту річницю спільного життя
Нік та Нора Клуні тримаються за руки під час церемонії повторного одруження на фестивалі ”Повернемо романтику” в місті Гонолулу, столиці Гавайських островів. Так батьки американського кіноактора Джорджа Клуні відсвяткували 45-ту річницю спільного життя

45-ту річницю подружнього життя відзначили батьки американського кіноактора Джорджа Клуні. У цей день вони вирішили побратися знову. Церемонію провели на фестивалі "Повернемо романтику" в місті Гонолулу, столиці Гавайських островів.

Зі своєю дружиною Норою зараз уже 73-річний Нік Клуні познайомився на конкурсі "Міс Огайо". Він був членом журі, а дівчина однією з конкурсанток. Відтоді пара не розлучається. 1961-го в них народився Джордж.

Для єдиної дитини батьки нічого не шкодували. Саме завдяки Нікові Джордж рано почав зніматися у фільмах. Раніше батько актора мав своє телевізійне шоу на одному з каналів. Він мріяв, щоб син працював у кіноіндустрії. Тому з п"яти років довіряв читати прогноз погоди. Згодом Джорджа почали брати у рекламні ролики.

Уже ставши знаменитим й отримуючи різні нагороди, він неодноразово дякував батькам.

— Дитиною я завмирав, коли бачив батька на екрані, — зізнається актор. — Я не міг зрозуміти, як це можливо: він, тут, поряд і водночас там, у маленькому ящику. Однак у 5 років я вже знав: щоб з"явитися там, потрібно вийти з дому, сісти в авто, поїхати на студію та опинитися перед камерою.

Одружувався Клуні-молодший, як і його батько, лише з однією жінкою. Шлюб із актрисою Талією Белзам тривав усього 18 місяців. Розлучилася пара 1992-го. Тепер Клуні називають затятим холостяком.

Якось акторка Ніколь Кідман посперечалася з колегою Мішель Пфайпфер на $10 тис., що до 40 років Джордж стане батьком. Однак програла. Клуні сьогодні виповнилося 46, а дітей він ще не має.

1997 року його визнали найсексуальнішим чоловіком у світі та зіркою, яка найкраще одягається.

Зараз ви читаєте новину «Батьки Джорджа Клуні вдруге одружилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути