пʼятниця, 28 листопада 2008 19:12

Батькам платитимуть за дітей з ім"ям Беніто

Неофашистська партія "Соціальний рух Полум"яний Триколор" з Італії платитиме 1500 євро (12 тис. грн) батькам, які назвуть дітей на честь диктатора Беніто Муссоліні та його дружини Ракель.

У партії запевняють: імена обрали, бо вони гарні. Мовляв, з іменами диктатора та його дружини вони співпали випадково. Грошові ж винагороди запровадили для підвищення рівня народжуваності у країні.

Першими виплати зможуть отримати жителі південних областей Італії, де найменші показники народжуваності. Для отримання суми достатньо, щоб один із батьків мав італійське громадянство.

Після перемоги Барака Обами на президентських виборах у США тисячі жінок Кенії назвали немовлят на його честь. У день перемоги в кенійському місті Кісуму, звідки родом батько Обами, 23 хлопчика назвали Бараком і 20 дівчат — Мішель, на честь дружини політика. Популярними в Кенії стали також ім"я доньок Обами — Саша та Малія.

Зараз ви читаєте новину «Батькам платитимуть за дітей з ім"ям Беніто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути