Ексклюзиви
середа, 23 червня 2010 01:47

Американка заповіла собакам 12 мільйонів

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
  Мільйонерка ґейл Познер тримає на руках собаку породи чихуахуа Кончиту. Для неї жінка виділила окрему спальню з шовковою постільною білизною
Мільйонерка ґейл Познер тримає на руках собаку породи чихуахуа Кончиту. Для неї жінка виділила окрему спальню з шовковою постільною білизною

67-річна американка Ґейл Познер заповіла своїм трьом псам $3 млн та особняк на узбережжі в Маямі вартістю $9 млн. Вона померла в березні.

Ще $25 млн Ґейл залишила працівникам, які доглядають за собаками. Вони отримали право жити в особняку, якщо продовжуватимуть роботу.

Син мільйонерки, 46-річний режисер Брет Карр намагається опротестувати заповіт. Він успадкував лише $890 тис. Каже, що мати була залежною від знеболювальних ліків. Під дією наркотиків витрачала величезні суми на догляд за тваринами. Вони регулярно проходили курси спа-процедур, масажу, мали власний гардероб і прикраси. Собак двічі на тиждень возили до зоопсихолога. Покійна найняла улюбленцям кухарів. Ті мали стежити чи продають їм найсвіжіше м"ясо на фермах.

— Вона була божевільною. Могла говорити тільки про цих чортових псів,— каже Брет Карр.

Ґейл Познер любила купувати собакам дорогі подарунки. Своїй чихуахуа Кончиті презентувала намисто з діамантами за $15 тис. Тварина ледь не задушилася через намисто, тому відмовлялася його носити.

Син намагається опротестувати заповіт

— Кончита — єдина дівчинка, яка не вважає діаманти своїми найкращими друзями — казала Познер.

Ґейл хотіла купити джип "Рейндж Ровер", аби возити собак у спа-салон на манікюр. Урешті, віддала для цього власний позолочений "кадиллак".

Познер ніде не працювала. Статок успадкувала від батька, американського бізнесмена Віктора Познера.

Свій найвідоміший фільм "Два птахи та Сталоне" режисер Брет Карр зняв 2003-го. Це гангстерська стрічка про італійського мафіозі Лу Бенедетті. Картина отримала найвищу нагороду того ж року на кінофестивалі в Малібу.

Зараз ви читаєте новину «Американка заповіла собакам 12 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути