Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 17:54

Американець відтяв собі пальця задля нової мобілки

28-річний Томас Мартел із міста Денвер, що в штаті Колорадо, США, захоплюється мобільними телефонами. Коли він купив собі нову модель мобілки iPhone від компанії Apple, то зіткнувся з проблемою. Чоловік не міг писати СМС-повідомлення, бо його пальці виявилися занадто товстими для мініатюрної клавітури.

Тоді любитель новітніх технологій вирішив зменшити великий палець на правій руці — заточити його, щоб було зручно натискати на кнопки.

Операція проходила під місцевим наркозом і тривала кілька годин. Хірурги видалили частину кісткової тканини, модифікували корінь нігтя, по-іншому зшили м"язи.

Нині прооперований палець американця схожий на жіночий. Проте чоловік із першого разу потрапляє на потрібну кнопку. З кожним днем він набирає повідомлення дедалі швидше.

— Я витрачав багато часу, щоб потрапити на потрібну клавішу. Вони такі маленькі, як вушко від голки, — говорить Томас. — Звичайно, операція дорого мені обійшлася. Але вона була того варта. Тепер мені вдається заощаджувати купу часу. А ще мене врятували від розпачу. За це можна віддати будь-які гроші.

Томас Мартел відмовляється уточнювати, скільки саме заплатив за операцію.

Зараз ви читаєте новину «Американець відтяв собі пальця задля нової мобілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути