Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 18:24

340-кілограмовий чоловік не потрапив на побачення

Найтовстіша людина в світі 42-річний Мануель Урібе з мексиканського міста Монтеррей цієї неділі не зміг потрапити на побачення. 340-кілограмовий чоловік хотів відсвяткувати втрату майже половини ваги зі своєю нареченою і поїхати з нею на пікнік.

Маючи все ще надмірну вагу, Урібе не може рухатися самостійно. Тому до місця побачення його мали привезти на евакуаторі. Однак у дорозі сонцезахисний тент зачепився за стелю тунелю, через що зламалася одна з його стійок. Від хвилювання у мексиканця різко упав артеріальний тиск. Лікарі порадили йому повернутися додому.

Мануель Урібе вперше покинув своє житло за останній рік. Він шкодує, що йому так і не вдалося пообідати з подругою на природі. Проте чоловік збирається влаштувати справжнє побачення 11 червня — у день свого 43-річчя.

Останнього разу Урібе вивозили на прогулянку торік. До того протягом п"яти років через ожиріння він був прикутий до ліжка. Чоловік почав стрімко набирати вагу після 20 років. Два роки потому він важив рекордних 570 кг. Тоді Мануель звернувся по телебаченню за допомогою до лікарів з усього світу.

На прохання Урібе відгукнулися кілька спеціалістів з Європи та Америки. Вони  розробили для нього спеціальну низькокалорійну дієту. Останні два роки він з"їдає за день лише рибний суп, грейпфрут і 18 горішків. Завдяки цьому Мануель втратив майже половину ваги.

— Усі думають, що можу з"їсти корову, — каже мексиканець. — Але справа не в переїданні. Я маю надмірну вагу через гормональні проблеми.

Зараз ви читаєте новину «340-кілограмовий чоловік не потрапив на побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути