Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 13:01

Жінку застрелили, бо відмовилася стати дружиною

Жінку застрелили, бо відмовилася стати дружиною
Жінку застрелили в квартирі в пакистанському Лахорі. Ілюстративне фото / Getty Images

Британку застрелили в Пакистані, бо відхилила пропозиції двох чоловіків одружитися.

Майру Зульфікар знайшли мертвою в її квартирі. Її дядько каже, що дівчину попереджали про жахливі наслідки після того, як відмовилася від пропозицій одруження від двох чоловіків. Поліція розшукує двох залицяльників 24-річної покійниці. Інцидент стався в місті Лахор. Про це пише The Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За оголене тіло - арешт: де у світі можуть покарати туристів

Зульфіквар була застрелена й стекла кров'ю. У неї було вогнепальне поранення в шию і в руку. Також виявили синці на її правій руці й лівій нозі.

У поліцейському звіті йдеться, що дядько дівчини, житель Лахора Мохаммад Назір, знайшов тіло племінниці після того, як її батько зателефонував із Лондона й повідомив, що її вбили.

Назір розповів, що племінниця казала йому, що мала суперечку з двома друзями-чоловіками, коли відхилила їхні пропозиції руки й серця. Кожен із них погрожував їй жахливими наслідками.

Невідомий зателефонував у поліцію й повідомив про вбивство. Зульфіквар знайшли в калюжі крові в її кімнаті. Поряд із тілом лежав мобільний телефон.

Дівчина переїхала до Пакистана з Великої Британії за два місяці до трагедії. Там живе її родина. Спочатку поїхала за місто на весілля. Жила в орендованому будинку з другом. Дівчину знайшли мертвою в її квартирі після того, як четверо чоловіків, зокрема два головні підозрювані, імовірно, увірвалися в будинок рано-вранці в понеділок, 3 травня.

МЗС Великої Британії заявило, що висловлює сум і підтримку сім'ї британки. У відомстві заявили, що терміново запитують додаткову інформацію в місцевої влади.

Зараз ви читаєте новину «Жінку застрелили, бо відмовилася стати дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути