четвер, 09 серпня 2018 13:44

Жінку не пустили на літак через штучну нирку

Жінку не пустили на літак через штучну нирку

Викладачка 31-річна Саманта Мітчел із британського Шропшира не змогла потрапити на літак через свою штучну нирку. Працівники аеропорту сказали, що прилад надто важкий.

Жінка мала летіти у відпустку до Італії. Прибула на літак Ryanair за 3 год. до відправлення, але її затримали за 45 хв. до зльоту, передає Daily Mail.

Машина для діаліза важить 43 кг. Її габарити жінка вказала у декларації. Мала лист від лікаря про необхідність обладнання. Раніше з перевізником не було таких проблем, каже.

"Донька зателефонувала мені вся в сльозах і не могла говорити. Вона прочекала 6 год. у залі для людей із особливими потребами, допоки її доправили до готелю", - пригадує мати Саманти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцова просять перевести до спецлікарні

Авіаперевізник та аеропорт переклали провину на керуючу компанію Swissport. Там провину визнали і попросили вибачення. Заплатили за перебування Саманти з племінницею у готелі та дали гроші на їжу.

53-річна Теммі Гріффін із американського міста Геппі Веллі віддала своє серце Лінді Карр, 55 років, із каліфорнійського Берклі. Операція стала можлива завдяки так званій процедурі доміно у лікарні Стенфордського університету. Невдовзі після операції жінки зустрілися.

Зараз ви читаєте новину «Жінку не пустили на літак через штучну нирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути