неділя, 14 липня 2024 11:15

Замах на Трампа змінить хід виборів у США - The Telegraph

Замах на Трампа змінить хід виборів у США - The Telegraph
На Дональда Трампа скоїли замах у Пенсильванії. Фото: gettyimages.com

Замах на колишнього президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа став найважливішим моментом у політиці США за останні десятиліття. Історія свідчить, що Трамп тепер повернеться до Білого дому. Про це пише The Telegraph.

Видання нагадує, що це перша серйозна спроба вбивства американського лідера після того, як у березні 1981 року здійснили замах на Рональда Рейгана.

"Постійна загроза смерті є чимось на зразок професійної небезпеки для американських головнокомандувачів, і четверо діючих президентів піддалися їй. Однак, не можна заперечувати, що цей інцидент матиме значний вплив на цьогорічні президентські перегони", - йдеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп уперше після замаху з'явився на відео

Аналітики припускають, що суботній замах лише посилить підтримку Трампа. Видання нагадує, що за кілька місяців після замаху на Рейгана, його рейтинг підвищився на вісім пунктів.

"Опитування вже свідчать про те, що Трамп, швидше за все, повернеться на пост президента в листопаді після кількох жахливих місяців для його опонента та кримінальної судимості, яка мало вплинула на його популярність. А останні події лише посилять його підтримку", - наголошують у публікації.

Видання зазначає, що замах на життя Трампа є яскравим нагадуванням про те, як "один новаторський момент може перевернути і без того бурхливу кампанію". А "всі сумніви щодо того, що Трамп переможе на цьогорічних виборах, тепер відступають".

На колишнього президента США Дональда Трампа скоїли замах під час передвиборчого мітингу у штаті Пенсільванія. Експрезидента вивели й евакуювали з місця події. Пізніше американські ЗМІ повідомили, що він отримав поранення у вухо.

Окружний прокурор повідомив про двох загиблих внаслідок інциденту. Це - особа, яка стріляла та один з глядачів. Ще один глядач перебуває у важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Трампа змінить хід виборів у США - The Telegraph». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути