понеділок, 12 жовтня 2020 08:30

У Microsoft вводять "гібридні" робочі місця

У Microsoft вводять "гібридні" робочі місця
Працівникам також буде дозволено вільно переїжджати всередині країни або навіть спробувати переїхати за кордон. Фото: pixabay.com

Корпорація Microsoft дозволить деяким співробітникам працювати віддалено навіть після зняття карантинних обмежень і відкриття офісів.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на внутрішній документ, де описуються "гібридне робоче місце" та майбутні плани роботи компанії.

"Пандемія змусила всіх нас думати, жити та працювати по-новому. Ми пропонуємо максимальну гнучкість для підтримки індивідуальних стилів роботи, при цьому врівноваживши потреби бізнесу і забезпечивши дотримання корпоративної культури, — заявив Кетлін Хоган, головний спеціаліст з персоналу компанії.

Відтепер Microsoft дозволить співробітникам вільно працювати з дому до 50% часу на тиждень або повністю перейти на віддалену роботу. Співробітники, які виберуть другий варіант, втратять закріплене робоче місце в офісі, але зможуть у будь-який час зайти в нього та попрацювати за вільним столом. Працівникам також буде дозволено вільно переїжджати всередині країни або навіть спробувати переїхати за кордон, якщо це можливо. Хоча є кілька посад, для яких як і раніше потрібен доступ в офіси компанії. Це співробітники апаратних лабораторій, центрів обробки даних і очного навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінцифри України та Microsoft оголосили про співпрацю

Microsoft створила програму, щоб визначати замінені обличчя людей. Таким чином, компанія сподівається, що технологія допоможе "боротися з дезінформацією". Microsoft Video Authenticator виявляє фейки за знаками, які не помітні людині, як-от тонкі пікселі у відтінках сірого на тому місці, де створену комп'ютером версію обличчя було поєднано з оригіналом.

Зараз ви читаєте новину «У Microsoft вводять "гібридні" робочі місця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути