четвер, 21 лютого 2019 08:16

Український літак здивував іноземців маневреністю

Український літак здивував іноземців маневреністю
Український літак здивував іноземців. Фото: скріншот з відео

В Індії на виставці повітряних досягнень український транспортний літак Ан-132 вразив елементами складного пілотажу. На такі зазвичай здатні тільки спортивні або військові літаки.

Виступ тривав сім хвилин. За цей час літак злетів догори, звалився в круте піке, зробив "бочку", потім ще одну і продемонстрував фірмову "Антонівську" посадку по неймовірно крутій глісаді, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганські бойовики попалися на черговій брехні спостерігачам ОБСЄ

"Ми раді, що ми впоралися, немає ніяких проблем, і в нас почуття хороші", - сказав пілот-випробувач ДП "Антонов" Богдан Загорулько.

Задоволений польотом і президент "Антонова". За його словами, Україна ще й демонструє індусам, як потенційним замовникам, можливості нової машини.

"Може зацікавити індійський ринок за рахунок своїх характеристик. Не виключено, що частина виробництва цього літака, якщо буде серійне виробництво, може розташовуватися в Індії", - пояснив Олександр Донець.

В Ірландській авіакомпанії CityJet відмовилися від використання російських літаків Sukhoi Superjet 100. Інформацію про експлуатацію семи таких літаків, отриманих упродовж 2016-2017, прибрали із офіційного сайту у розділі "Флот".

Зараз ви читаєте новину «Український літак здивував іноземців маневреністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути