четвер, 09 вересня 2021 13:17

Убивця розстріляв сім'ю. Врятувалася тільки дівчинка, яка прикинулася мертвою

Убивця розстріляв сім'ю. Врятувалася тільки дівчинка, яка прикинулася мертвою
11-річна дівчинка пережила розстріл родини, який влаштував колишній морський піхотинець / GoFundMe

У США колишній морський піхотинець улаштував бійню - убив чотирьох членів сім'ї. Лише 11-річна дівчинка Ленгем Дельґадо була поранена й прикинулася мертвою, щоб вижити.

Браян Райлі увірвався в будинок сім'ї та застрелив усіх. Убив батька - суддю 40-річного Ґлісона, їхню подругу 33-річну Терезу Ленгем, їхнього маленького сина Джоді, матір дівчинки, 62-річну Кетрін. І собаку. Убивство сталося у Флориді в неділю, 5 вересня. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця 77 людей хотів потрапити до в'язниці, а не в психлікарню

Зараз дівчинка в стабільному стані в лікарні. На краудфандинговій платформі GoFundMe створили сторінку, щоб зібрати кошти для лікування дитини та на поховання загиблих.

"Дівчинка ще відчуває сильний біль. У неї 11 вогнепальних поранень, здебільшого нижче пояса. І зламана нога. Навіть попри трагедію якось їй вдається усміхатися. Вона непритомніє від того, що родини більше немає. Вона не розуміє, як це могло статися і чому. Не впевнений, що ми колись дізнаємося відповіді на ці запитання", - ідеться на сторінці GoFundMe.

Убивцю спіймали й він зізнався в злочині. Він не мав жодного стосунку до сім'ї, і вперше зв'язався із Ґлісоном напередодні, у суботу ввечері.

Він зупинився біля будинку Дельґадо. Райлі каже, що Бог нібито сказав йому зупинитися, тому що дочка Ґлісона Ембер нібито збиралася скоїти самогубство. Тоді одна із жертв сказала Райлі, що він помиляється, і в будинку немає жодної Ембер. Убивці пригрозили, що викличуть поліцію, якщо він не піде. Службу 911 викликали приблизно о 19:30. Офіцери майже 20 хв. шукали Райлі, але не змогли знайти.

Райлі повернувся до своєї дівчини й сказав їй, що йому потрібно поговорити з Богом. А коли вона прокинулася, він пішов. Райлі повернувся в будинок Ґлісона орієнтовно о 04:30 в неділю. Лейтенант, який патрулював неподалік, почув стрілянину з автоматичної зброї. Викликав підкріплення. Коли поліція прибула, виявили білу вантажівку, що горіла на під'їзній доріжці будинку. І Райлі в камуфляжі.

Вони побачили, як він забіг всередину, перш ніж почули ще один постріл, крик жінки й плач дитини. Двері в будинок були забарикадовані. Коли вони пройшли в задню частину будинку, наткнулися на Райлі. Він почав стріляти в поліцейських. Убивця намагався втекти, але його впіймали.

У Києві перехожий виявив тіло вбитої жінки. Потерпіла - 37-річна уродженка Чернігівської області. Вона приїжджала до Києва на заробітки й жила в наметі неподалік від водойми, де знайшли її тіло.

Зараз ви читаєте новину «Убивця розстріляв сім'ю. Врятувалася тільки дівчинка, яка прикинулася мертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути