неділя, 22 листопада 2020 18:01

У притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів

У притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів
Ппритулок є частиною компанії "П'ять зірок", що вважається однією з головних фірм, що займається виловом і утриманням бездомних тварин в регіоні. Фото: Reuters

У Росії, в селі Карлук Іркутської області, зоозахисники виявили в притулку для бездомних тварин безліч трупів кішок і собак.

Про мертвих тварин на території організації, стало відомо завдяки волонтерам, які змогли потрапити за ворота і врятувати декількох вихованців, інформує Telegram-канала 360tv.ru.

В притулку виявили трупи тварин - кішки і собаки лежали в морозильних камерах Також тіла тварин зі слідами насильницької смерті були заховані в мішках.

Цей притулок є частиною компанії "П'ять зірок", що вважається однією з головних фірм, що займається виловом і утриманням бездомних тварин в регіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі з вогнепальної зброї обстріляли собак

Зоозахисники звернулися в Генеральну прокуратуру, Слідчий комітет і МВС Росії. У своєму листі вони повідомили, що тварини "систематично вбиваються жорстокими способами прямо під час вилову".

Також в притулку тварини гинуть від холоду, спраги, голоду і інфекцій. За весь час жертвами даної організації стали понад 50 тисяч тварин.

Відзначається також, що власник компанії "П'ять зірок" Олександр Солдатов назвав звинувачення брехнею, а також розповів про погрози від невідомих.

У Дніпрі в мікрорайоні Таромське помітили недоглянутого пса породи акіта. Як з'ясувалося, у тварини є господарі, але пес постійно тікає з дому. Пес тікає на пошуки господарки, яка померла кілька місяців тому просто під час прогулянки з собакою.

Зараз ви читаєте новину «У притулку для тварин виявили десятки тисяч трупів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути