Ексклюзиви
субота, 04 грудня 2021 16:58

Рідлі Скотт обматюкав російського кінокритика під час інтерв'ю

Рідлі Скотт обматюкав російського кінокритика під час інтерв'ю
Інцидент стався 3 грудня. Фото: Reuters

Британський режисер 84-річний Рідлі Скотт вилаявся на російського кінокритика Антона Доліна під час інтерв'ю.

Інцидент стався 3 грудня. Долін зазначив, що "Остання дуель" — дуже реалістичний фільм, навіть більше, ніж інші картини Скотта "Царство Небесне" або "Робін Гуд".

"F*ck you, thank you very much, f*ck you", - відповів на це режисер.

На каналі "Радіо Долина" його репліку переклали як: "Сер, я з вами рішуче не згоден". Після цих слів інтерв'ю завершилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Ґаґа показала новий кінообраз

"Нікому скаржитися. У моєму розумінні, я сам нарвався на грубість. Людина літня, інтерв'ю по зуму неприємні і незручні для всіх. У будь-якому випадку, це дрібниця. Ніякого уявного багатьма підґрунтя у інциденту не було. І Скотт не послав критика Доліна, він послав анонімного для нього інтерв'юера - одного з десятків інших. Він не знав і не знає, що в своїй країні я критик (в англомовному світі взагалі, як правило, рецензії пишуть одні люди, а інтерв'ю беруть зовсім інші)", - написав критик у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Далі від істини бути не може" - фільм "Дім Ґуччі" обурив спадкоємців будинку моди

Історична драма Скотта "Остання дуель" показує Францію, XIV ст. Лицар Жан де Карруж звинувачує друга Жака Ле Грі у зґвалтуванні своєї дружини Маргарити. Для вирішення конфлікту чоловіки мають битися у поєдинку на мечах.

У ролі ображеного чоловіка Метт Деймон, його супротивника грає Адам Драйвер. Маргариту втілила відома за серіалом "Вбиваючи Єву" Джоді Комер. Також у ролі графа з`являється Бен Аффлек, який у колаборації з Деймоном став продюсером та сценаристом картини.

Сценарій заснований на книзі "Остання дуель: правдива історія випробовування битвою у Середньовічній Франції" американського дослідника літератури Еріка Джаггера.

Зараз ви читаєте новину «Рідлі Скотт обматюкав російського кінокритика під час інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути