Ексклюзиви
середа, 17 травня 2017 17:02

"Політична шизофренія": Путін різко висловився про звинувачення на адресу Трампа

"Політична шизофренія": Путін різко висловився про звинувачення на адресу Трампа
Путін назвав нісенітницею звинувачення на адресу Трампа. Фото: Коммерсант

Президент Росії Володимир Путін назвав "політичною шизофренією" звинувачення на адресу президента США Дональда Трампа після його зустрічі з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим.

"Нічим іншим я не можу пояснити звинувачення чинного президента в тому, що він видав Лаврову якісь секрети", - цитує президента РФ "Коммерсант".

У Кремлі стурбовані процесом внутрішньополітичної боротьби в США, заявив Путін.

"Важко собі уявити, до чого ще можуть додуматися люди, які генерують подібну нісенітницю на основі розпалювання антиросійських настроїв. Або ці люди не розуміють, що наносять шкоду власній країні, і тоді вони просто тупі. Або все розуміють, і в такому випадку вони небезпечні", - зазначив президент.

Крім того, Путін запропонував надати Сенату США запис бесіди Трампа з Лавровим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп відреагував на скандал навколо секретних даних

Американське видання Washington Post виступило з твердженням, що президент США Дональд Трамп під час зустрічі в Білому домі поділився з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим і послом РФ Сергієм Кисляком надсекретними розвідувальними даними, які ставлять під загрозу "найважливіше джерело інформації" про терористичне угруповання "Ісламська держава".

Водночас видання The New York Times із посиланням на власні джерела повідомило, що Трамп поділився з Росією секретними даними ізраїльської розвідки.

Це підтверджують анонімні джерела телеканалу ABC News. За їхніми даними, Трамп розповів Лаврову про плани бойовиків "Ісламської держави" підірвати літак, що прямує у США. Сполучені Штати отримали цю інформацію від ізраїльського шпигуна в ІДІЛ. Тепер, коли Трамп розкрив цю інформацію російському міністру, життя розвідника під загрозою.

У Білому домі звинувачення спростовують.

Зараз ви читаєте новину «"Політична шизофренія": Путін різко висловився про звинувачення на адресу Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути