субота, 19 травня 2018 18:36

Показали королівський торт на весіллі Гаррі та Меган

Весільний торт від кондитера Клер Птак з лондонської пекарні Violet Cakes спекли для весілля Меган Маркл і принца Гаррі у Віндзорському замку. Його подадуть на закритій вечірці, куди запросили близько 600 осіб.

Фото опублікували Reuters.

 
 
Молодята відмовилися від традиційного святкового фруктового кексу. Меган та Гаррі замовили лимонно-бузиновий торт.
Для його приготування знадобилося 200 лимонів сорти Амальфі, 500 органічних яєць, 20 кг вершкового масла, 20 кг борошна, 20 кг цукру, 10 пляшок сиропу бузини. Замовлення виконала невелика пекарня, яку Меган обрала самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сукня, яка змусила Гаррі плакати - розкрили секрети вбрання Меган

"Я принесла їм варіанти смаків та дизайнів і вони приймали рішення, як пара", - пригадує Птак в інтерв'ю Manorama Online.

"Вам дуже поталанило, якщо ви спробували хоч один шматочок. У ньому всі смаки і відчуття повністю збалансовані", - каже кондитер.

У суботу, 19 травня, британський принц Гаррі одружився з американською актрисою Меган Маркл. Церемонія розпочалася о 12:00 за британським часом (14:00 за Києвом), о 13:00 (15:00 за Києвом) молодята проїхали у кареті через все місто. Після обіду пара вирушила на святкування в оточенні близьких. Там буде близько 200 чоловік. Святкування пройде Фрогмор-гаус - заміської резиденції королівської сім'ї, розташовану неподалік від Віндзорського замку.

Зараз ви читаєте новину «Показали королівський торт на весіллі Гаррі та Меган». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути