вівторок, 06 квітня 2021 12:33

Париж перетворився на сміттєзвалище
10

Вулиці Парижу / Twitter
Вулиці Парижу / Twitter
Вулиці Парижу / Twitter
Вулиці Парижу / Twitter
Вулиці Парижу / Twitter

Розлючені парижани розгорнули проти мера-соціалістки Енн Ідальго кампанію в соцмережі Twitter, де звинувачують її в кричущій безгосподарності, у результаті чого Париж виглядає як сміттєзвалище.

За останні кілька днів в соцмережах з'явилися тисячі фото, на яких гори сміття заполонили вулиці французької столиці під хештегом SaccageParis, що означає "сміттєвий Париж". Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярдера зв'язали й пограбували

Парижани пишуть, що їхня мер-соціалістка перетворила місто на сміттєзвалище. Ідальго - член Соціалістичної партії з 1994 року. Вона стала першою жінкою-мером Парижа 2014-го і виграла 2-й термін 2020 року, але тепер стикається з серйозною критикою справ у столиці.

Після того, як у Twitter з'являтися сотні зображень, міська влада Парижа заявила, що стала жертвою кампанії очорнення. Офіційні особи заявили, що кількість прибиральників скоротили на 10% через коронавірус, що могло призвести до певного накопичення сміття в місті.

Після перемоги 2020-го Ідальго обіцяла заохочувати в місті їзду на велосипеді та розширювати зелені насадження, одночасно роблячи місто зручнішим для пішоходів замість авто.

Зараз ви читаєте новину «Париж перетворився на сміттєзвалище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути