середа, 10 березня 2021 20:22

Мішель Обама на карантині навчилася в'язати та пережила легку депресію

Мішель Обама на карантині навчилася в'язати та пережила легку депресію
Мішель Обама / Wikipedia

Колишня перша леді США Мішель Обама, 57 років, розповіла, що на карантині почала в'язати і думає, щоб піти з суспільного життя.

Обама дала інтерв'ю журналу People. Вона розповіла, що взяла спиці, щоб скоротати час під час пандемії, але їй сподобалося. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерша леді стане ведучою шоу для дітей

"В'язання - це назавжди. В'язати можна вічно, бо, як тільки зробиш шарф, то треба ще коц. Як тільки зробиш коц, знадобиться шапка та шкарпетки", - сказала вона.

Обама розповіла, що працює зараз над першим светром з круглим вирізом для чоловіка - колишнього президента Барака Обами, 59 років.

Колишня перша леді також розповіла, як пандемія допомогла їй та чоловікові повернути вкрадені моменти спільного часу з дочками - 22-річною Малією і 19- річної Сашою. Обидві повернулися додому з коледжу на карантин і жили з батьками в Вашингтоні та Мартас-Віньярді.

Обама також сказала, що під час пандемії мала невелику депресію, яку пережила під час ізоляції і вбивства чорношкірого Джорджа Флойда поліцією в Міннеаполісі в травні 2020-го.

"Я також говорила дочкам, що скоро вийду на пенсію. Ми закладаємо фундамент для когось іншого, щоб продовжив справи, а ми могли піти на відпочинок і бути один з одним. Щоб Барак міг багато грати в гольф, а я дражнити його, що він забагато грає в гольф, бо йому більше нічого робити", - сказала Мішель Обама.

Вона розповіла також, що навчилася краще плавати під час карантину. Тепер, коли Малія та Саша стали незалежними молодими людьми, вона каже, що їй подобається, що їх бесіди стали більш орієнтованими на однолітків підлітків, ніж зазвичай спілкуються матері та дочки.

Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама на карантині навчилася в'язати та пережила легку депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути