середа, 28 квітня 2021 15:46

Чоловік найняв боржника, щоб убив коханку, а їхню дитину хотів віддати няні

Чоловік найняв боржника, щоб убив коханку, а їхню дитину хотів віддати няні
Покійна Ліліан де Олівейра / Newsflash

У Бразилії одружений чоловік найняв людину, щоб він убив коханку й спалив її тіло в печі.

Жуселіно Пінту да Фонсека затримали й звинувачують у тому, що він найняв Рональду Родрігеша Феррейру вбити Ліліан де Олівейра. У такий спосіб чоловік хотів припинити витрачатися на коханку та їхню спільну дитину. Про це пише The Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік проклав тунель у спальню коханки й попався

Няню дитини також заарештували за звинуваченням у наданні інформації про пересування Ліліан, щоб убивця міг знайти найкращий спосіб убити її, і не попастися.

Прокуратура Бразилії звинуватила всіх трьох у вбивстві. Ліліан зникла безвісти 13 лютого, коли повернулася в Бразилію після поїздки в Колумбію.

Слідчі вважають, що злочин скоїли, бо в бізнесмена Фонсека був роман із Ліліан, і вони не могли дійти згоди про гроші, потрібні на утримання спільної дитини.

Усі троє звільнені під заставу. Адвокат Феррейри каже, що клієнт упевнений, що його виправдають - адже він лише підвіз жертву на своїй машині.

У 40-річної Ліліан був давній роман із Фонсеком і спільна дочка. Чоловік же був одружений і не хотів, щоб сім'я дізналася про невірність.

Няня хотіла залишити дитину собі й тому допомагала Фонсеку в плануванні вбивства. Потім той найняв Феррейру, який заборгував йому гроші, для скоєння злочину в обмін на відмову від боргу в $3670. Слідчі вважають, що вбивця навіть їздив у Колумбію для виконання завдання. Але безрезультатно, тому повернувся в Бразилію. Потім няня сказала Ліліан, що забере її в аеропорту. А відправила туди замість себе вбивцю.

Сім'я оголосила Ліліан зниклою безвісти після того, як та не повернулася додому з поїздки. Пізніше поліція дійшла висновку, що її вбили. Слідчі сказали, що вбивця поїхав в аеропорт, щоб забрати Ліліан, яка раніше не зустрічалася з ним, і відвіз її до коханця. Там обоє її вбили, а тіло спалили в паровому котлі для перероблення молока. Суд над обвинуваченими триває.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік найняв боржника, щоб убив коханку, а їхню дитину хотів віддати няні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути