вівторок, 20 липня 2021 16:30

Бандити в прямому ефірі стратили юних сестер-близнючок

Бандити в прямому ефірі стратили юних сестер-близнючок
Сестри-близнючки були страчені пліч-о-пліч / Instagram

Двох 18-річних сестер-близнючок застрелили під час бандитського нападу в Бразилії.

Криваве вбивство сталося минулої середи під час прямої трансляції в Instagram. З того часу відео переглянули тисячі разів. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тисячі протестують проти "геноциду народу" з боку влади

Тіла дівчат, яких місцеві впізнали як Амалію і Аманду Алвес, знайшли за кілька годин після того, як їх убили на узбіччі дороги за житловим комплексом у місті Пакаюсе. Обидві мали дітей.

В Аманди залишилася 3-річна донька, а в Амалії 6-місячний син. Підозрюваний у вбивстві підліток арештований. Це 17-річний Матеус Абреу. Його допитує поліція.

На відео є останні моменти життя сестер, коли вони встали на коліна поруч, на брудній дорозі. Дівчатам зібрали волосся в пучок, перш ніж Абреу приставив пістолет до їхніх потилиць і застрелив. Потім зробив ще два постріли в одну із сестер. Ще чотири кулі випустив в іншу.

Хоча бразильська влада не розкрила мотиви страти, місцева газета Jornal de Brasіlia повідомила, що це сталося через те, що сестри занадто багато знали про інциденти з місцевими торговцями наркотиками.

Бразильська газета Diario do Noreste пише, що підозрюваний підліток уже сім разів був у в'язниці. Звинувачення містили незаконне зберігання зброї, крадіжку та умисні тілесні ушкодження 2020-го та цього року.

У суботу, 19 червня, тисячі людей вийшли на вулиці в усій Бразилії, щоб висловити протест проти заходів боротьби з пандемією президента Жаіра Болсонару. Вони критикують його за те, що не закупив вакцини досить швидко й поставив під сумнів необхідність носіння масок.

Зараз ви читаєте новину «Бандити в прямому ефірі стратили юних сестер-близнючок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути