субота, 09 грудня 2017 16:50

Американський журнал присвятив статтю українському борщу

 

Американський журнал The New Yorker присвятив окремий матеріал українському борщу.

Його написала Оля Геркулес, автор двох кулінарних книг, яка провела дитинство в Україні.

Серед різних варіантів борщу автор наводить рецепт "Babushka Lusia's Ukrainian Winter Borscht", що означає "Український зимовий борщ бабусі Люсі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці готують борщ і піцу з морозива

"Борщ їдять у всіх країнах Східної Європи і на всій території Росії, в тому числі на Кавказі та на островах Сахаліну. У Польщі готують три різних види борщу: український, русккій і святковий, яскраво-червоний. У Грузії в борщ додають гострі спеції", - йдеться в публікації.

Ольга додала, що про борщ знають також і у всьому світі, завдяки родичам і коріння в інших країнах.

Щоб самостійно приготувати український борщ в США, треба витратити $15. Вечеря в ресторані на двох вартує в середньому $60.

Зараз ви читаєте новину «Американський журнал присвятив статтю українському борщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути