пʼятниця, 06 грудня 2019 08:38

Після візиту в Україну адвокат Трампа заявив, що має докази проти Байдена

Після візиту в Україну адвокат Трампа заявив, що має докази проти Байдена
Адвокат президента США Рудольф Джуліані має докази, які захистять Дональда Трампа від імпічменту. Фото - Главком

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані має докази причетності колишнього американського віце-президента Джозефа Байдена до корупції в Україні.

Крім того, у причетності до корупції в Україні Джуліані також звинуватив попередника Трампа - Барака Обаму. Про це адвокат написав у Twitter.

Також анонсував публікацію даних матеріалів, які мають на меті захистити Трампа від імпічменту. Саму процедуру імпічменту Джуліані назвав фарсом.

"Не було затримування військової допомоги. Розмова про корупцію в Україні ґрунтувалася на переконливих доказах злочинної поведінки тодішнього віце-президента Байдена", - написав адвокат американського лідера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп Дубінський зустрівся з адвокатом Трампа: про що говорили

Він додав, що корупційні ризики через Байдена могли стати головною перешкодою допомоги США для України у проведенні антикорупційних реформ.

"Американський народ дізнається, що посадові особи адміністрації Байдена та Обами сприяли підвищенню рівня корупції в Україні в період з 2014 по 2016 роки. Усі ці докази будуть оприлюднені дуже скоро", - написав Джуліані.

Комітет з розвідки Палати представників у Конгресі США опублікував доповідь про імпічмент із звинуваченням президента Дональда Трампа в зловживанні владою. У документі повідомляється, що Трамп тиснув на Україну, яка повинна була допомогти йому перемогти на президентських виборах 2020 року, і згодом перешкоджав спробам Конгресу провести розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Після візиту в Україну адвокат Трампа заявив, що має докази проти Байдена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути